TV news set for betevé

betevé

TV news set for betevé

The design of this news space designed for betevé is part of the brand repositioning project led by FOLCH studio. The Imperfect City is the plot of this new nude view, direct and without artifices. The new set is defined by a raw and very sincere space. It consists of few elements that are arranged in a flexible manner around a table. There is no single direction, front or back do not exist; just a sole scene in which several elements and cameras are organized in all 360 degrees without a background and right inside the premise where the set is placed. The integrated lighting system allows to generate different registers, controlling the intensity and the color of the light sources among the elements of furniture.

 

Concept: FOLCH & Stefano Colli
Project: Stefano Colli & FOLCH
Lighting project: Anoche & Stefano Colli
Photography: José Hevia

Client
betevé
Year
2017
Category
Others
Location
Barcelona