Reform of an industrial premise for Punto Consulting offices

Punto Consulting

Reform of an industrial premise for Punto Consulting offices

The challenge of this project has been to transform an industrial premise in Barcelona’s Poble Nou neighborhood into a large corporate office.

The objective has been to create a dynamic and functional space that can communicate at the same time: dynamism, efficiency and sensitivity for design, in addition to all the values that define the activity of this company. The place is a large and clear space in which the basic necessities of the program are satisfied.
It is organized around large customized tables and made by mobile wooden and polycarbonate dashboards, which spawn some different interior spaces to suit different work situations.

 

Project: Stefano Colli
Lighting designer: Jordi Ballesta by Anoche
Photographer: Leo García Méndez

 

 

 

Client
Punto Consulting
Year
2016
Category
Offices
Location
Barcelona