E-Binari’s Office

E-Binari

E-Binari’s Office

E-BINARI, a software development company working across different sectors relating to storage and distribution, commissioned us to design their offices. The new space had to be economic, comfortable and extremely functional. The programe called for two clearly differentiated areas: one for working and another for customer training.

 

Our solution was to separate the work area and meeting space using a block down the centre which houses amenities. With two large sliding partitions, made of particle board, we managed to build a flexible and versatile space, to meet a variety of needs.

 

To ensure a cohesive aesthetic, with the added advantage of optimizing costs by re-using materials, the indoor and outdoor signage was made from the offcuts of the boards that were used to make the doors.

 

Project: Stefano Colli

Graphic design, interior signage and labels: Alberto Aranda

Photography: Nil Calvarons

Client
E-Binari
Year
2013
Category
Offices
Location
SantFeliu de Codines, Barcelona